Hoe te voorkomen dat de Epson-printer in de slaapstand gaat?

We maken allemaal deel uit van een planeet waar elk individu een smartphone, laptop of computer heeft waarvan ze in ruime mate afhankelijk zijn. Dit zijn technologische apparaten die het u gemakkelijk maken om dingen binnen een paar minuten voor elkaar te krijgen. Daarom sturen de meeste mensen op de planeet tegenwoordig bestanden met hun hulp.

Hoewel dit aspect het gemakkelijk maakt om de documenten op elke gewenste manier te openen of te bewerken, maakt het het ook een uitdaging om papieren exemplaren tegen te komen. In tijden als deze moet u er rekening mee houden dat u moet investeren in een geschikte printer die door Epson is gemaakt om uw leven zoveel mogelijk te vergemakkelijken.

Dit bedrijf heeft verschillende soorten afdrukapparaten en u kunt ze allemaal kopen, afhankelijk van uw voorkeuren, vereisten en budgettaire beperkingen. Daarom zou u, zodra u tijd heeft, met behulp van het ondersteunings team van Epson meer te weten moeten komen over de functies die elk van hen u te bieden heeft. Dit element maakt het voor u gemakkelijk om erachter te komen welke printer dienovereenkomstig en met succes aan uw behoeften voldoet.

Is dit een van de eerste keren dat u probeert een eersteklas afdrukapparaat van Epson aan te schaffen en in te stellen? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker wat u moet doen of waar u moet beginnen.

Maar betekent dat dat u uw eisen moet opgeven? Nee. Het is omdat het technische ondersteuningsteam van Epson de hele dag beschikbaar is om u te helpen wanneer u zich in een lastige situatie bevindt. Zij zullen u begeleiden op basis van uw gemak en veiligheid.


Daarnaast zijn er een paar stappen die u moet volgen als u wilt voorkomen dat uw printer in de slaapstand gaat. Laten we ze nu eens nader bekijken:

1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het Epson afdrukapparaat inschakelen door het op een stopcontact aan te sluiten

2. Houd er bij het inschakelen van het apparaat rekening mee dat u de knop Omlaag ingedrukt houdt

3. Er verschijnt een bericht over de ondersteuningsmodus op uw scherm. Ga naar het ondersteuningsmenu via de beschikbare opties

4. Selecteer de tegel Slaapstand die u zult vinden in de nieuwe lijst met alternatieven die u wordt aangeboden

5. Gebruik de knoppen Omhoog en Omlaag om de slaapstand naar wens uit te schakelen

U kunt het ondersteunings nummer van Bellen Epson Nederland als een van de bovenstaande stappen niet werkt.

Gerelateerde blogs :-  Hoe de Epson-printer offline te zetten?


Comments

Popular posts from this blog

Hoe automatische firmware-updates van Epson uitschakelen?

Hoe kan ik het spoolen van Epson-printers stoppen?